Seks dhe intimitet

Të rrallë janë romanet që trajtojnë tema erotike aq direkte dhe të pa kufizuara duke filluar nga pjesët më intime e deri në ekstrem.

Romani “Psycho” i shkrimtarit Ilir Muharremi trajton pjesë nga erotika, një erotikë e shekullit XXI e cila vjen direkte në çdo letërsi të mirëfilltë. Andaj, romani “Psycho” erotikën e paraqet jo veç si kënaqësi, por si dhimbje sepse personazhi kryesor kënaqet kur bënë seks gjatë dhimbjes.

Ai e detyron partneren të ja pres trupin ngadalë me thikë dhe ta shpoj me gjilpëra. Ndërsa, në anën tjetër ai pa kontroll torturon viktimën ja kafshon si një kafshë trupin.

Këto i gjejmë në faqet 45, 46,47, 48,49, 50, 51, 73,74, 75…
Për të ditur më shumë për këto skena duhet lexuar romanin nga fillimi e deri në
fund sepse vet fundi i tij është një befasi dhe befasia ka të bëj me
personazhin kryesor mashkull dhe personazhin e dytë femër e cila vuan nga një
depresion dhe vazhdimisht tenton te vetëvritet. Andaj, ajo  bëhet një me jetën e saj dhe i reziston çdo kënaqësie,
torture që ja bën kryepersonazhi.

Romanin mund ta gjeni në librarinë “Artini” dhe “Dukagjini” në Prishtinë. /Kosova.info/

The post Seks dhe intimitet appeared first on Kosova.info.